Lule të Vetmuara, si do të shkojë raporti mes Aliut dhe Ejlyl, Songul vë në rrezik foshnjën e saj

Me ne fund Ali vendos te pranoje se eshte i dashuruar me Eylül. Ai fton Ejlyl për darkë në një restorant shumë elegant dhe i refen gjithe cfare ndjen per te.
Feride dhe Toprak duhet të kujdesen për Neriman, e cili është në krizë. Kader dëshiron që miqtë e saj të transferohen në shtëpinë e saj.
Kur Zehra i jep mendje tinëzare vajzës, Kader vendos që t’i lere vajzat nga konvikti. Ejdar ndërmerr veprime për të përmbushur vullnetin e Kader. Kur gjërat dalin nga kontrolli, Songül rrez.ikon të abortojë për foshnjën e saj.