“Lule të vetmuara”/ Serkan kap mat Xhemrenë me dikë tjetër, vjen lajmi i keq për fëmijënEzhder është futur në telashe me mafiozë. Ai rr.ëmben fëmijën që strehoi Kaderi. Selin i bërtet Songylit për faktin që po mban mikeshat e saj në shtëpi.Vajzat vendosin të marrin një shtëpi me qera për të jetuar. Ato shkojnë të shohin një shtëpi por kushtet janë të tmerrshme.Serkan e gjen Xhemrenë në kafe me djalin që ka punësuar Nazan. Kur i sheh bashkë ai bëhet xheloz. Serkan i mban qëndrim Xhemresë dhe nuk i tregon që e ka parë me tjetër.

Feriden e gjen belaja me vajzën që bën parti. Ajo thërret të atin e saj por as ai nuk e ndalon të bijën. Songyl shkon në shtëpinë e Kaderit për të vizituar motrën e saj të vogël. Ndërkohë Kader mendon se Songyl ka ardhur për të dhe mendon se e ka falur.