Lu.fta kundër dr.og.ës, Lleshaj dhe Veliu premtojnë helikopterë: Italianët do vijnë për…

Ministri i Brendshëm Sandër Leshaj dhe Drejori i Përgjithshëm i Policisë, Ardi Veliu, kanë premtuar l.uf.ta kundër ka.nabi.sit.

Gjatë takimit me prefektët, drejtuesit qendrorë dhe vendorë të Policisë së Shtetit Lleshaj tha se ka.na.bisi nuk është çrrënjosur plotësisht dhe u shpreh se do të vihen në funksion të monitorimit ajror edhe flota e helikopterëve.

“Ka.na.bisi në vend nuk është çr.rënjosur plotësisht. Nuk janë dorëzuar të gjithë ata që duhet të dorëzohen përballë kësaj lu.ft.e të policisë dhe organeve të tjera shtetërore. Përpjekja duhet të vazhdojë me intensitet të lartë. Në funksion të monitorimit ajror, duke që me intensitet të lartë të përdoret flota ajrore jonë e helikopterëve”, tha ai.

Ndërkohë, drejtori i policisë së shtetit, Ardi Veliu u shpreh se për këtë monitorim ka mbërritur në vendin tonë edhe Guardia di Finanzia.