Lëvizjet e mistershme te ministria e Financave, dorëhiqet papritur zv ministri i dytë, ja arsyeja e tij

Zëvëndësministri i Financave, Elton Haxhi është dorëhequr sot.

Numri dy i Financave ka njoftuar largimin nga posti i rënëdsishëm, në një kohë që vetëm një muaj më parë është larguar dhe zëvëndësministri tjetër, Erjon Luçi.

Elton Haxhi ka folur për News24 për vendimin e tij për t’u larguar nga detyra në Ministrinë e Financave.

Ai ka thënë se “Nuk mundet të vijoja të qëndroja më në atë detyrë”.