Lajmi i vd/ekjes i tro/ndit të gjithë, plasin të qarat. Zbuloni çfarë do ndodhë sonte në Stuhi DashuriePasi mëson se Firuze dhe Ertan janë martuar, Ayaz përballet me Firuze. Ai ishte shumë i zhgënjyer me atë që bëri Firuze. Ai është i zem/ëruar me Firuze për herë të parë në jetën e tij.Testi i Safiye për të përballur problemin e saj të veshkave zbulon rezultate të papritura. Ertan, i cili dëshiron që martesa e tij të njihet nga të gjithë, i bën presion Firuze për të biseduar me babanë. Firuze do ta ketë të vështirë t’i thotë Yaşar se është martuar me një njeri të keq. Cili do të jetë reagimi i Yaşar kur papritur zbulon se vajza e tij është martuar me Ertan?Firuze, e tro/nditur nga dhurata e Ertan, mendon se ai e njeh marrëdhënien me Ayaz. Nga frika se Ertan do të dëmtojë më shumë Ayaz dhe të dashurit e tij, çfarë masash do të marrë Firuze?

Policia zgjeron kërkimet e saj për të gjetur personin që vr/au Yasin. Policët që vijnë në shtëpinë e tyre shkaktojnë panik dhe frikë ndaj Elvanit. Policia e merr Farukun për të dhënë deklaratën e tij.

Informacioni që Faruk sjell në shtëpi do të ndryshojë plotësisht pikëpamjen e Firuze për ngjarjen. Cili do të jetë plani i ri i Firuze?

Ertan vendosi të njoftojë martesën e tyre me një festë të vogël në shtëpinë e tij. Yaşar nuk dëshiron që askush të marrë pjesë në darkë. Sidoqoftë, Aliye është e kënaqur me martesën e Firuze me Ertan. A do të jetë në gjendje Aliye të bindë Yaşar dhe të shkojë në darkën e dasmës së vajzës të saj?

Berrak, i cili shfrytëzon çdo mundësi për të qenë pranë Ayaz, e fton Ayazin për darkë. Prania e Ayaz krijon një efekt trond/itës. Bo/mba që ai do të hedhë do të ketë një ndikim të madh në martesën e Firuze dhe Erhan.

Lajmi që do të tron/disë Ayaz dhe jo vetëm atë, do të jetë ai i ndarjes nga jeta i nënës së tij.