Lajmi fundit/ Mblidhet urgjent Komiteti Teknik i Ekspertëve, merret vendimi për Masat e Reja anti-COVIDMasat e reja anti-COVID dhe një rivlerësimi situatës së pandemisë, do të diskutohen sot në mbledhjen e Komitetit të Ekspertëve.Mësohet se Komiteti Teknik pritet që të lërë në fuqi masat e deritanishme dhe nuk do të ketë ndryshim të orës policore.Një javë më parë Komiteti i Ekspertëve vendosi për të rikthyer në shkollë vetëm maturantët.