Lajm tragjik për Nënkryetarin e Partisë Demokratike, jep mes lotësh njoftimin e ziNënkryetari i PD Durrës dhe njëkohësisht biznesmeni Neritan Golja ka humbur njeriun e tij të shtrenjtë, mamanë e tij.Lirie Golja (Shëngjergji) do të varroset të martën, në orën 13.00, tek Varrezat e reja.

“Te nderuar shoke dhe miq,

Me hidherim te madh ju njoftojme per ndarjen nga jeta e nenes tone Lirie Golja (Shengjergji).

Varrimi behet neser ne oren 13 tek varrezat e reja!”,- shkruan Golja në rrjete sociale.