Lajm shumë i mirë për të gjithë shqiptarët që jetojnë në Itali, ja si të përfitoniQeveria shqiptare ka miratuar në Fletoren Zyrtare marrëveshjen me palën italiane për njohjen e lejeve të drejtimit të automjeteve.Kështu, të gjithë shtetasit shqiptarë që kanë marrë një leje drejtimi në Shqipëri do të kryejnë konvertimin pa patur nevojë për prova teorike dhe praktike.Marrëveshja u nënshkrua nga ministrja e Jashtme, Olta Xhaçka ndërsa për palën italiane nga ambasadori i Italisë në vendin tonë, Fabrizio Bucci.