Kujt i trembet Rama? Kryeministria blindohet me policë, ja ç’po ndodh në TiranëNdërsa policët mësynë dhunshëm brenda Teatrit Kombëtar në orën 4:30 të mëngjesit të sotëm dhe tashmë po rrethojnë rrënojat, duket se disa reparte policësh janë çuar të ruajnë kryeministrinë.Shtrohet pyetja: A i frikësohet Rama një revolte qytetare para dyerve të kryeministrisë?