Ko.ronavi.rusi po bën namin në arsim, e tme.rrshme ajo që po ndodh në qyteteKo.ronavi.rusi po shkakton nëj situatë vërtet të rëndë në institucionet arsimore në vend. Mësohet se drejtori i Zyrës Arsimore Kamzë ka rezultuar po.zitiv për kor.onavi.rusin dhe është shtruar në sp.ital pasi gjendja e tij shëndetësore pas inf.ektimit është rënduar.Në Elbasan janë konfirmuar pozitivë për Covid-19 tre mësues dhe një nxënës në gjimnazin “Kostandin Kristoforidhi”. Zyrtaret e ISHP marrin nesër vendimin nëse do të vijohet apo jo mësimi në këtë gjimnaz.Gjithashtu edhe në Durrës kanë rezultuar pozitivë tre punonjës të zyrës arsimore të qytetit. Zyrat që përdoren nga tre të infektuarit janë mbyllur.