Kjo video do iu shtojë jetën, Sulua është plaku më ‘nona’ në vend!

Telefonata e një të moshuari te “Aldo Morning Show” është kthyer në virale.

Telefonuesi, Sulo nga Vlora, shkakton majf humor me kërkesën e tij dhe mënyrën sesi e bën atë.

Për më shumë ndiqni pamjet.

VIDEO—KLIKO KETU