Kemal kap Ejlyl tek tualeti i spitalit, çfarë do ndodhë me të tani që u zbulua se është gjallëKemal e çon Eylül në tualetin e spitalit. Ajo papritmas vjen ballë për ballë me Kemalin, dhe përpiqet të kërkojë ndihmë.Vajzat dhe Feride tro.nditen pasi mësuan se Eylül është gjallë. Feride është shumë e zemëruar me Toprakun, i cili i mban këto informacione prej tij.Për Kemalin, rrethi ngushtohet. Selin bën një plan për të marrë h.ak ndaj Zehra dhe e bën Zehra të dëbohet nga shtëpia e saj.

Një avokat që viziton konviktin raporton se një familje shumë e pasur po kërkon vajzën e tyre, e cila iu dha konviktit vite më parë. Kur incidenti raportohet në shtyp, Meral shkon për të vizituar familjen, duke menduar se kjo vajzë është vetë nga informacioni i dhënë.