Kaloi Covid 5 muaj më parë, këngëtarja tregon pasojën e çuditshme që i ka ngelur: Nuk mundem të….Ndonëse ka më shumë  se 5 muaj që ka kaluar Covid-19, Eni Koçi tregoi se ende nuk i është rikthyer shija dhe nuhatja.Ajo tregon se është një ndjesi shumë e keqe dhe nuk e di as kur mund të marrë fund. Por sikur të mos mjaftonte kjo, ajo thotë se jo vetëm që nuk arrin të nuhasë, por kur kjo ndodh, ndjen një erë shumë të keqe.Këtë pasojë të Covid u ka ndodhur edhe shumë p[personave të tjerë.