Ka kryer marrëdh.ënie me mbi 2000 burra, gruaja: Do shkoj me 3000 (Arsyeja do t’ju habisë)

Ajo pretendon se ka fjetur me mbi 2000 burra që pas operacionit, ku ndryshoi gjininë e saj.

Crystal Warren, 48-vjeçe, nga Brighton, thotë me shaka që është kthyer nga mashkull në grua për t’u ngrënë nga meshkujt.

Warren s’ka plane për ta ndryshuar “regjimin” e saj dhe shpreson që të flejë me plot 3000 burra para se të jetë 50 vjeçe. Crystal thotë që është shumë e zënë duke u kënaqur pasi ka humbur shumë kohë në trupin e gabuar si mashkull.

Modelja me kohë të pjesshme e pranon që shumica e meshkujve me të cilët ka shkuar nuk e dinë për të kaluarën e saj. Gruaja tra.nsgjinore thotë: Kam fjetur me qindra burra që nga ndërhyrja, duke përfshirë edhe 9 vetëm në një natë.

Nuk më vjen t.urp, unë jam krenare. Pas gjithë atyre viteve që kam urryer trupin tim, tani po e shijoj dhe burrave u pëlqen trupi im. Më kanë ak/uzuar si pro.stitutë ose si ndonjë drejtuese bor.delloje, por këto janë shumë larg të vërtetës. Unë thjesht pëlqej se.ksin.”

Në moshën 20-vjeçare Crystal ka filluar të vishet si grua dhe ka pasur paragjykime të shumta rreth stilit të tij/saj.

Madje ajo shprehet: Unë isha djalë, por gjithmonë ndihesha si vajzë. Kam pasur marrëdhënie sek.suale me burra edhe kur isha djalë, por e dija që nuk isha homose.ksual.”

Ajo vendosi të fillonte trajtimin për t’u kthyer në femër dhe ia ka dalë me sukses.
Crystal shprehet: Gratë nuk duhet të kenë turp të pranojnë se e duan se.ksin po aq sa burrat. Se.ksi si grua është i mahnitshëm dhe po planifikoj të kryej sa më shumë të mundem. Është kaq e thjeshtë!”