Jaman merr vendimin e bukur për SeherSi është gjendja shëndetësore e Seherit? Jaman nga ana tjetër vendos që tani e tutje ajo të hajë në tavolinën e familjes së tij.Si do ta presë Ikbal dhe Zuhal këtë gjë? Çfarë do  të ndodhë me Osmanin?