Ja kush janë VIP-at që u sho.kuan nga fitorja e Arilenës, statuset e tyre “zhgënjyese” që habitën këngëtarenFitorja e Arilena Arës në  “Festivalin e Këngës” solli shumë zhgënjime. Shumë ishin ata që nuk u dakordësuan me vendimin e jurisë shqiptare pasi juria e huaj e kishte vlerësuar Elvana Gjatën me pikët maksimale, ndërkohë juria shqiptare  e ka penalizuar duke e votuar me pikët minimale dhe i kanë lënë fushën e lirë Arilena Arës.Të shumtë kanë qenë artistët të cilët janë shprehur të pakënaqur nga ky rezultat dhe nga kjo fitore jo e drejtë ku nuk ka triumfuar meritokracia. Elgit Doda, Stresi dhe Turjan Hysko janë disa nga këto personazhe të cilët kanë reaguar në Instagram duke shprehur hapur pakënaqësitë e tyre ndaj fitores.This slideshow requires JavaScript.