Ish-ministri zbërthen prapaskenat e errëta, zbulon planin e ‘fshehtë’ të Rilindjes, ç’do na ndodhë sapo Rama të marrë mandatin e 3?Ish-ministri Ylli Manjani ka bërë një deklaratë të fortë sot teksa ka zbuluar dhe planin e 3 katërvjeçar të rilindjes.Postimi i ManjanitAritmetika elektorale e plehrave.

25 milionë Tirana + 50 milionë të tjerat = 75 milionë e 400 milion në mend. (Euro kuptohet)

Në imazh 36 milionët e Lulit, mbetur në tentativë, janë më shumë sesa 400 milionët që kanë në mend këta.

Gjeni sa m i lartë është hajduti?!

Kështu kalon fushata, marrin të tretin dhe ata i nxjerrin nga mendtë e i çojnë në xhep, kurse njerëzit i luajnë mendsh e i zbrazin nga xhepat…

Ky është dhe plani i 3 katërvjeçar i rilindjes.

Është artitmetikë jo matematikë…