I thyen pe.nisin duke bërë s*ks! Gruaja na tregon fiks se çfarë ka ndodhurNjë grua ka treguar për momentin e tm.errshëm kur ia theu të dashurit të saj pe.nisin gjatë se.ksit. Megan Barker dhe partneri Adam Francis ishin në mes të aktit se.ksual, kur një ‘krismë’ pengoi gjithçka. Megan, 23 vjeç, tha se dhoma e tyre dukej si një “skenë kr.imi”, pasi që kishte gj.ak kudo nëpër të.I dashuri i saj i traumatizuar, 24 vjeç, ende vuan kur i kujtohet ajo ditë, pavarësisht se tash është shëruar plotësisht.Ajo tha: “Adam doli prapa meje gjatë s/ksit, përderisa unë lakova shpinën time dhe më pas e dëgjova këtë krismë të çuditshme”.

Kur Megan u kthye për ta shikuar Adamin, ai ishte zbardhur dhe ajo e kuptoi menjëherë se diçka nuk ishte në rregull, kur gjaku filloi të shpërthente nga pe.nisi i Adamit.

Adam vrapoi në tualet, ndersa ajo thirri ambulancën pasi gja.ku nuk ndalej.