I tha se po shkonte në punë, gruaja gjen burrin duke u martuar në kishë me një tjetër, por…Një video virale po qarkullon në internet që tregon një grua të zemë’ruar duke ndërhyrë në një martesë në kishë me fëmijët e saj. Zonja e zemë’ruar kërkon që ceremonia të ndalet, sepse dhëndri është burri i saj.Duke u afruar në altar, burri mashtrues, Abraham Muyunda, thuhet se i tha gruas së tij më parë atë ditë se ai ishte duke shkuar për të punuar.Sidoqoftë, në të vërtetë, ai kishte shkuar për t’u martuar me një grua tjetër.

Ngjarja e çuditshme ndodhi në një kishë katolike në kryeqytetin Zambian të Lusaka. Abrahami është tashmë i martuar me Caroline Mubita – dhe ata kanë tre fëmijë.

Caroline u alarmua për mashtri’min e burrit nga fqinjët e saj, raporton Savanna News.