I griset maska Teas, dalin fotot. Cift në jetën reale me një tjetër konkurrent të Përputhen jo me AndinKëtë të diel në Përputhen Prime pritet që Andi dhe Tea të deklarojnë se janë çift dhe janë përputhur, duke u larguar nga studio.Por ndërsa të gjithë po prisnin këtë zhvillim, Shqipja ka deklaruar dhe ka nxjerrë edhe një foto, ku shprehet se Tea është e lidhur me Beartin, i cili ka qenë me herët në panel si konkurrent.Ndërkohë Shqipja ka lajmëruar se në vijim do të nxjerrë foto dhe informacione të tjera.