Hahaha! Kjo që ka ngjarë te protesta do ju shkrijë së qeshuri (VIDEO)Protestua e studentëve shpesh dhuron edhe momente humoristike. E tillë është ajo që ndodhur mbrëmjen e djeshme.Disa student e kanë qëndruar gjatë gjithë natës para kryeministrisë për të kërkuar plotësimin e kërkesave të tyre.Kjo ka sjellë solidarizimin e shumë qytetarëve të cilët u kanë dërguar batanije dhe ushqim. Por një tregtar kishte zgjedhur që të sillte edhe një dhuratë për kryeministrin mbrëmë gjatë orëve të vona të natës.

Dhurata e zgjedhur për Ramën të cilën kërkonte t’ja jepte personalisht ishte një presh.