“Gjithmonë më ka pëlqyer s*ksi, prandaj vendosa…”, kjo është gruaja që bëri milionat me videot e pista që postonteNjë grua ka treguar mënyrën që gjeti për të fituar shumë para, duke reklamuar trupin e saj në foto dhe video intime, që ua dërgonte klientëve të saj në rrjetet sociale.Ajo thotë se ishte platforma OnlyFans, përmes së cilës arriti që të fitonte shumë marramendëse, edhe pse profesioni i saj ishte mësuesia.Para se të fillonte faqen e abonimit vetëm për të rritur, Romi Chase u zhvendos në SH.B.A., aty ku dhe mësoi dhe filloi të merrej më këtë “sport”.

Dhe meqenëse ajo ka qenë gjithmonë një “person që i pëlqen se/ksi”, mendoi se ishte koha perfektë që të mos e mbante vetëm për vete por edhe për të gjithë ata që kishin qejf, por përmes internetit.

Duke folur ekskluzivisht për Daily Star Online, Romi ka thënë se klientët e saj pëlqejnë shumë format fizike dhe videot ku ajo prek veten.