Gjaku i vet i th.eu dhëmbët, i dëmtoi syrin, por ç’ndodhi sot në gjyq? Ua atë e njeh dhe Saimir Tahiri, hesapet ‘e hapura’ që ka me të

Vladimir Gjuta, i arr.estuar më 4 janar, pasi akuzohej se kishte rr.ahur me çekiç kushëririn e tij, duke i thy.er dhëmbët dhe duke i dëmtuar njërin sy, është liruar nga parab.u.rgimi.

Ndaj Gjutës ishte caktuar masa e arrestit me burg për ak.uzën e ‘pl.agosjes së rën.dë. Pasi u krye akti nga Mjekësia Ligjore rezulton se pla.gosja ishte e lehte. Personi që ishte dhu.nuar nga Gjuta, që në këtë rast ishte kushëriri i tij, u tërhoq nga ankimi dhe prokuroria kërkoi revokimin e masës, ndërsa gjykata vendosi që ta lërë të lirë.

Vladimir Gjuta është një emër i njohur për drejtësinë shqiptare, pasi është arrestuar më parë si autori i vendosjes së tr.itolit në farmacinë e babait të ish-ministrit të Brendshëm, Saimir Tahiri, por që u lirua në fund të hetimeve.

Lexo edhe: