Gafa e rë.ndë e Ramës që nxorri zbuluar “vjedhjen e votave”, po të kishte mundësi do e fshinte deklaratën e sotme…

Kreu i qeverisë Edi Rama teksa fliste pas mbledhjes së Kryesisë së Partisë Sociliste, deklaroi se në zgjedhjet e ardhshme do të kemi komisionerë të depolitizuar, dhe kjo do të votohet sipas rekomandimeve të OSBE-së, edhe nëse PD nuk merr pjesë.

“Të gjitha idetë respektive të çdo force politike janë legjitime por ajo që është e sigurt, është implementim i rekomandimeve të OSBE. Ne këtu nuk kemi çfarë diskutojmë. Kemi qenë të hapur për çdo palë, por në zgjedhjet e e ardhshme do kemi komisione zgjedhore të depolitizuara. Votat do t’i besohen njerëzve që nuk kanë asnjë lloj zelli në raport me partitë e tyre për të zgjedhur ligji”, tha Rama