Fusni “topa tringëllues” tek mbathjet, partneri do të çmendet nga kënaqësiaGratë kanë filluar të veshin “topa tringëllues” nën mbathjet e tyre për ta bërë natën edhe më të nxehtë dhe më të çmendur.Pavarësisht nëse është një pozicion i ri s*ksi, një lodër e re është gjithmonë më epshndjellëse.Pra, nëse doni të merrni kënaqësi më të mëdha këtë  mbrëmje provojeni.

Për tipin tonë seksual të javës, Daily Star Online u bashkua me Ann Summers për t’ju sjellë një kënaqësi të shijshme.