FOTOT/ E dh.im.bshme, mësohet lajmi tra.gjik për mjekun që u nxi nga ko.ronavi.rusi,

Mjeku nga Wuhani i Kinës i cili prej muajsh vuante pasojat e prekjes nga COVID-19 është ndarë nga jeta.

Mediat vendase njoftojnë se ai vd.i.q nga virusi javën e kaluar, njoftuan media shtetërore sot, duke u bërë fataliteti i parë i Kinës Covid-19 brenda disa javësh.

Hu Ëeifeng, urolog në Spitalin Qendror Wuhan, vd.iq të premten pasi u trajtua për Covid-19 dhe sëmundje të tjera shoqëruese për më shumë se katër muaj.

Ai është mjeku i gjashtë nga Spitali Qendror Wuhan që ka vd.e.kur nga virusi, i cili shp.ërtheu në qytetin qendror kinez në fund të vitit të kaluar.