FOTO/ Kujdes pamje të rëndë, mo.nstruoze, babai i pr.et fytin djalit gay

Tentoi të vr.is.te të birin për shkak se ishte gay. Ngjarja e rëndë ka ndodhur në Irak dhe  babai pret që të dalë para gjykatës.

Ai e kishte zgjuar natën vonë të birin, duke i ulëritur: “Ti je gay, je gay?” Dhe pas kësaj ai tentoi ti pr.esë fytin djalit. Seran M tregon se është me fat që i mbijetoi sulmit.

Babai, kundër të cilit po zhvillohet procedura penale për vr.a.sje me dashje, është ende në paraburgim.