Erdhi loja s*ksuale që duhet ta luani patjetër çdo darkë, me burrin ose me d.ashnorinEkspertja e s*ksit dhe lidhjeve, Dr. Pam Spurr na ka treguar lojën s*ksuale e cila përmirëson jetën tuaj në çift.Ajo tregon se ankesa më e madhe që e dëgjon nga çiftet është se nuk ‘argëtohen’ më. Nuk ka më flirt dhe aspak pasion.Sipas saj, çiftet pas një kohe vetëm fillojnë të bëjnë s.e.ks vetëm sa “për ta kryer një punë”, por nuk e shohin më si diçka tejet in.time dhe që i lidh ata dy ndërmjet veti.

Prandaj, me qëllim që t’i rindizeni shkëndijat e dashurisë dhe epshit, ekspertja e s.e.ksit rekomandon ta luani lojën “Knock Knock”.

Kjo lojë parasheh të ndërtoni një skenë, ku njëri nga ju duhet të shtiret si një vizitor misterioz i cili troket në derë papritmas.

Mund të pretendoni se jeni ndonjë agjent i marketingut, i/e cili vjen rastësisht, apo ndonjë fqinj  i “ndyrë” i/e cili kërkon sugjerime të ndryshme.

Pra, njëri nga ju troket dhe e lini të futet brenda – pa e ditur se kush janë saktësisht. Epshi do t’ju pushtojë sapo të fillojë flirti, ndërsa në fund do ta shijoni s.e.ksin e mahnitshëm.