Episodi i fundit i Lule të Vetmuara, si do të përfundojnë vajzat pas bur.gutNdërsa vajzat tentojne te ikin nga policia, Songül humbet kontrollin e timonit dhe bien ne gremine. Atou derguan ne spital por Songul nuk ia doli te shpetoje, ndersa vajza e saj lindi parakohe, por ne gjendje te mire shendetesore.ë gjithë ata që marrin lajmet nxitojnë për në spital.  Ali, i cili vjen në spital, është shumë i trishtuar sepse ai e di që ato do të arrestohen kur të permiresohen…Vajzat e kuptojnë se janë në fund të rrugës dhe dorezohen ne polici. Kryejne tre vite bu.rg dhe pasi dalin, Ejlyl martohet me Aline.