Episodi i fundit i Lule të Vetmuara, plas keq e qara tek të gjithë, ja ç’do ndodhëEjlyl dhe Ali vendosin të martohen dhe mbajnë një dasmë. Pas kaq kohësh vajzat janë të lumtura edhe pse u mungon Songyli. Gynej pas vdekjes së Songylit nuk ka lënë njeri tjetër të hyjë në jetën e tij. Vajza e tyre gjen në laptop një videomesazh që Songyl ia ka lënë Gynejit.Ky i fundit habitet dhe përlotet kur e dëgjon. Ali vonohet në dasmë dhe të gjithë shqetësohen. Gynej vendos të rikthehet pranë miqve të tij dhe bëhet dëshmitar në dasmën e Ejlylit dhe Aliut. Gynej u tregon vajzave videomesazhin e Songylit.Songyl u kërkon motrave të saj të mos mërziten për të dhe të kujdesen për vajzën e saj. Vajzat i premtojnë njëra-tjetrës se çfarëdo që do tu ndodhë në jetë ato do jenë të lumtura bashkë. Seriali mbyllet me Ejlylin, Kaderin, Xhemrenë dhe Meralin që luajnë me vajzën e Songylit teksa ajo i sheh e lumtur nga parajsa./revistawho.com