Edi Rama është koronavirusi, p.las në emision, nuk pushojnë të qeshurat, ja kush e thaNjë takim argetues në “ABC e Pasdites” ku moderatori Ermal Peçi priti në studio fëmijët fenomenë në Instagram, Deon Gjoni dhe Marge Pëllumbi.Shumë të qeshura shkaktoi loja me personazhet e njohur në studio, teksa Ermali kërkontë të dinte nëse Deoni dhe Marge i njihnin.Teksa në ekran doli foto e Edi Ramës, Marge qesh e thotë:

Ediiiii Ramaaaaa…. teksa shtanget kur Ermali vijon duke e ngacmuar.

Po kush është Edi Rama, Marget? – pyeti Ermali.

Emm… koronavirusi – vijoi vogëlushja dhe të qeshurat pushtuan studion.