E thonë femrat, ja si duhet të duket p*nisi perfektGazeta e Mjekësisë S*ksuale ka botuar një përgjigje për një nga pyetjet më të zakonshme të meshkujve, edhe pse nuk e pranojnë me zë të lartë.Si duhet të duket një p*nis i bukur?\Studiuesit morën në pyetje gra të moshës 16-45 vjeç për të renditur tiparet që e bëjnë një p*nis të “bukur”.

Nga tetë karakteristikat, diametri dhe gjatësia renditen si cilësia e katërt dhe e gjashtë dhe më rëndësi për femrat duket se ka lëkura, qimet  dhe pamja e përgjithshme, proporcionaliteti.

Tiparet e tjera që renditen në fund të listës janë: forma e kokës (Nr. 5), pamja e skrotumit (Nr. 7), dhe së fundmi, pozicioni dhe forma e hapjes së uretrës.

Ndonëse ideja e së bukurës është relative dhe p*nisi i përsosur nuk ekziston ashtu si nuk ka gjoks apo v*ginë të përsosur, ky studim është bërë për të zbuluar tiparet që ndikojnë ne “bukurinë” e organit gjenital.