E rën.dë, ndërron jetë aktorja e mirënjohur, ironia e fatit dy ditë më parë…Është ndarë nga jeta aktorja e mirënjohur Tanya Roberts, e njohur me rolin e madh të saj në  “007” në filmin “A View To A Kill” dhe në serialin “That ’70s Shoë”.Ajo ka ndërruar jetë në moshën 65-vjeçare, nga një sëmundje që i dëmtoi asaj mëliçinë dhe veshkat.Por si për ironi, dy ditë më parë u njoftua vd.ekja e sa, por gabimisht.