E buj.shme/ Ma.shtroi biznesmenin turk, administratori i “Air Albania” mund ta pësojë shumë keq

Bëhet ende më tro.nditës për biznesmin shqiptar Sinan Idrizin, administrator i Flamurtarit dhe partner në ‘Air Albania’, denoncimi nga një biznesmen turk.

Një lajm bo.mb.astik po qarkullon në mediat turke. Sipas tyre Idrizi, i cili dyshohet se mash.troi biznesmenin Adnan Polat, një nga ish-presidentët e Galatasarait, kërkohet të dënohet deri në 10 vjet bu.rg për “ma.shtrim”.