“Duke nisur nga java e ardhshme do….”. Vjen paralajmërimi i fortë për masat anti-COVID, ja ç’do ndodhë pas kësaj javeDeputeti dhe këngëtari Labinot Tahiri ka paralajmëruar në një status në Instagram se duke nisur nga java e ardhshme do të fillojnë mbrëmjet muzikore dhe  kushdo që infektohet le të izolohet në shtëpi.“Nga java tjetër, nëpër lokalet e Ferizajit dhe në të gjitha lokalet e Kosovës.Kushdo që infektohet le të izolohet në shtëpi, e mos të dalin llafazana të thonë virusi virusi, se kishte virus edhe në fushatë”- shkruan ai.

Gjithashtu ai shton se pa punë nuk mund të vazhdohet.

“Pa punë nuk shkon, duket të sakrifikojmë që t’iu dërgojmë në shtëpi fëmijëve të ushqehen, e t’u blejmë libra”.