Doktori i Mrekullive/ Tanzhu ka një lajm të keq për Belizin, çfarë do të ndodhë me Ali dhe NazllëBeliz gris dorëheqjen e Aliut dhe arrin ta bindë atë që të vazhdojë të qëndrojë në spital. Çfarë do të bëjë Ali që arrin t’i rikthejë buzëqeshjen Adilit?Beliz vendos të marrë kujdestarinë e vajzës së Këvëllxhëmit. Tanzhu ka një njoftim të rëndësishëm për të gjithë kolegët e tij…Ali ndihmon Belizin në zgjedhjen e dadove për foshnjen e vogël. Por a do t’i mund ti plotësojnë ato të gjitha kriteret e Aliut?

Tanzhu ka një lajm të keq për Belizin. Si po shkon marrëdhënia babë e bijë mes Adilit dhe Ferdës?

Selvi organizon një drekë romantike në spital me Adilin. Çfarë po ndodh me Belizin? Tanzhu ka një detyrë të rëndësishme për të gjithë asistentet e tij. Për çfarë bëhet fjalë?