Doktori i Mrekullive/ Operacioni i binjakeve të bashkuara krijon pan’ik në spital, Ali dështon keq me Nazllë sepse..Çfarë do të ndodhë në episodin e radhës së Doktori i Mbrekullive? Me taktikat e dashurisë që mori nga Demiri, Ali përpiqet të sfidojë Nazlë për herë të parë, por kjo dështon shumë keq.Nga ana tjetër, Beliz, e cila arriti që të pajtohej me Ferman, vendos të përdorë të ardhurat e natës së dhurimit për një bamirësi.Kur Spark shkon kundër kësaj, beteja për kontrollin e spitalit fillon nga e para. Tanju dhe Ferman punojnë së bashku në rastin e binjakëve të bashkuara, por një ndërlikim i papritur prish të gjithë planin.

Në një cep, Spark vë në veprim planin e tij të fundit. Dhe Aliu, të cilit i janë lidhur sytë, më në fund bën një përpjekje dhe të gjithë bashkë arrijnë që t’i shpëtojnë jetën të dyja motrave. .