“Do të t’shkel me këmbë or ti…idiot që..” Sharje të rë.nda ne mes të emisionit, prezantuesi ngre duart, s’i jep dot drejtim…

Në emisionin “360 gradë”, ka pasur debate të fo.r.ta mes aktivistit Aulon Kalaja dhe Arben Meçes. Kalaja ka sfiduar Meçen nëse ky i fundit ka qenë për inspektim në zonën e Bubqit dhe se sa godina ishin të pabanuara atje.

Nga ana tjetër inxhinieri i ka thënë aktivistit Kalaja se nuk është si ai që gatuan makarona për njerëzit, por që del në terren si ekspert. Më pas situata në studio degjeneroi kur aktivisti me inxhinierin Meçe filluan të ofendonin njëri-tjetrin.

Debati në “360 gradë”

Meçe: Idiot ke mbetur, idiot, kthehu me këmbë në tokë or ti. Do të të shkel me këmbë. Do të shkelin shefat po të kesh këtë mëndje.

Aulon Kalaja: Unë s’kam llogarit bandat jo më ty, unë s’kam pyet për Edi Ramën, shefin tënd.