“Do na grijë nga lekët dhe ky tjetri Eduart”. Arbana nxjerr foton, për çfarë i ankohet ajo partnerit të saj?Arbana Osmani ka publikuar pak më parë një foto të dy djemve të saj në Instagram, teksa djali i madh Joni luan me lego, ndërsa i vogli e vështron.“Do na grijë nga lekët me këto lego dhe ky tjetri më duket, Eduart Grishaj”, ka shkruar Arbana përmbi foto, duke bërë edhe humor mes tyre.Kujtojmë që edhe më herët Osmani ka treguar se ‘legot’ janë një ndër pasionet më të mëdha të Jonit dhe herë pas here blenë lojëra formuese.