Dhëndri shfaq videon ku nusja e tra.dhëtonte në mes të dasmës: Mendove s’e nuk e dija?

Dasma është ceremonia ku dy njerëz manifestojnë dashurinë e tyre dhe betohen se do ta duan njeri-tjetrin.

Por nuk ka ndodhur kështu me  dy të rinj. E themi këtë, pasi dhëndrri i ka shfrytëzuar dasmën për t’i nxjerrë të “palarat” nuses së tij.

Në mes të dasmës ai ka nxjerrë videon e tra.dhtisë së gruas së tij. Kjo dasmë është bërë në provincën e Fujian në Kinën juglindore.

Pasi ka mbaruar videoja , dhëndëri i ka thënë, nuses:

Mendove s’e nuk e dija?”

Më pas nusja ka hedhur buqetën me lule dhe ka ikur nga ceremonia. Kjo ndoshta mund të jetë ceremonia martesore më e pazakontë që ka ndodhur ndonjëherë.

SHIKONI VIDEON KETU