Dervish merr Guneshin prej Firat, Suna shkatë’rrohet nga ajo që i bëjnëDerviş më në fund mori nipin e tij dhe filloi të jetonte nën të njëjtën çati. Ai dëshiron ta mbajë nën kushtet më të mira nipin e tij Guneş, të cilin e takoi vite më vonë.Nga ana tjetër, ai e bindi Fırat të fillojë një ndeshje ndërkombëtare. Fırat fillon stërvitjen. Ndërkohë, Suna, e cili mësoi nga Tansel se Fırat po punonte me Derviş, u shkatë’rrua. Ai nuk dëshiron të takohet më me Fırat.Një mal i madh me borxhe pret Zaferin, i cili mori sallën nga i ati. Ai fillon të përgatisë boksierët e tij për një turne të ardhshëm për të paguar borxhet. Nesli dhe Selvi gjejnë ide për ta ndihmuar atë. Prindërit e Sunës largohen nga shtëpia. Kerem mendon se gjyshi i tij shkoi jashtë vendit vetëm për kurim.

Tansel tro’nditet kur mësoi një sekret të madh për Dervishin nga Mücella. Bashkëpunon me armikun e Dervishit për të përmbysur Dervishin dhe për ta zëvendësuar atë. Njeriu i Dervişit, Rüzgar i thotë Dervişit se ai mendon se Fırat po punon për policinë. Pas kësaj, Derviş ka një plan për Eufratin. Ky plan do ta bëjë Fırat te jete ne vështirësi.