Denoncimi bo.m.bë/ “Me katër emra, një ish-i dënuar është emëruar agjent i antidr.og.ës”

Një denoncim shumë i fortë për nëj skandal në Policinë e Shtetit është bërë publik sot nga ish-kryeministri Sali Berisha.

Përmes një statusi në rrjetet sociale, Berisha shkruan se në Policinë e Vlorës është emëruar agjent në sektorin e antidr.o.gës një person me katër emra që ka qenë i dënuar me një vit e tre muaj b.urg për dh.unë.

“Dënimi me bu.rg është meritë për punesim në Narkopolici! Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital. Sb Pershendetje. Sk.andalet ne polici nuk kane re mbaruar, vecanerisht ne policine e vlores ku shkeljet dhe shperdorimet jane te pafundme sa qe njerezit jan vertet ne hall te madh. Nje nga rastet e skandalit ne policine e vlores eshte se ne kete drejtori punojne njerez me precedent p.enal sic eshte nje agjent i sektorit te anti.dr.o.ges i cili quhet Arbër(Arben) Mirjan(Ilir) Koçaj, i cili eshte i denuar me vendim te gjykates se rrethit gjyqesor vlore me nje vit e tre muaj burg pasi ka dh.un.uar dhe rrahur nje person brenda komisarjatit i cili ishte i pran.gosur ne momentin e dh.un.es, qytetarin K.A. Kjo gje eshte lehtesisht e faktueshme, mjafton te marresh nje kopje vendimi ne gjykate. Dhe sa e sa skandale te tjera duke filluar qe nga perdorimi i drogave te forta etj,”- shkruan Berisha.