Ç’kurdisi’ PS sot në Kuvend? Zbulohet ‘ligji që zhd.ukën’ dhe që na prekte të gjithëve….

Me kërkesë të grupit të PS-së është hequr nga diskutimi i rendit të ditës në seancën plenare të ditës së sotme, projektligji për disa ndryshime dhe shtesa në ligjin për parandalimin e ç’rregullimeve të shkaktuara nga pamjaftueshmëria e jodit në organizmin e njeriut.

Seanca e sotme në Kuvend nisi me intepelancën e deputetit Myslym Murrizi me ministren e Financave dhe Ekonomisë Anila Demaj, ndërsa një nga diskutimet më të nxehta mes tyre ishte ai mbi Bankersin.