Çfarë duhet të bëni nëse zbuloni se partneri juaj po ju tradhton?Fatkeqësisht në shumë marrëdhënie ndodh që njëri nga dy partnerët të mos jetë 100% besnik. Nëse keni mësuar se personi juaj i dashur po ju tradhton, do të ishte mirë të ndiqni 10 hapat e mëposhtëm për të gjetur një zgjidhje që do t’ju bëjë të ndiheni më mirë.Izoloni veten nga kjo situatëGjeni një mik të mirë për t’ju ndihmuar

Qaj dhe qaj derisa ta heqësh nga vetja

Filloni të ushtroni menjëherë

Mos e humbni kohën tuaj duke fajësuar veten

Pyete veten nëse plotësohen nevojat e tua në këtë marrëdhënie

Kuptoni se çfarë gabimesh keni bërë

Mos e ndryshoni mendimin për veten tuaj