Songul përfundon në spital, por nga ana tjetër Ezhder do të shkaktojë një tr.agjedi

Vajzat janë mashtruar për konviktin e ri. Ato mbeten në mes të rrugës pa asnjë.

Mehdi zbulon se Ekrem ka një jetë të dyfishtë me një grua tjetër, a do t’i tregoi ai Zejnep?

Zejnep e gjendur në vështirësi ekonomike kërkon borxh nga Sulltana që të sigurojë një shtëpi.

Lule të Vetmuara/ Ejlyl do t’i ndryshojë jeta përgjithmonë

Zehra vazhdon me planet djallëzore të saj në mënyrë që të përfitojë sa më shumë.

Lule të Vetmuara/ Vajzat mbledhin paratë për të liruar Meral, por ndodh e papritura dhe përfundon në rëndë në spital

me ne fund vajzat arrijne qe te mbledhin parate e nevojshme per të siguruar paratë.

Lule të Vetmuara/ Çfarë do të ndodhë me Meral, vajzat marrin përsipër planin për ta shpëtuar

Plani i vajzave për të mbledhur para duke shiotur rroba nuk po shkon dhe aq.

Doktori i Mrekullive/ Ferman jep dorëheqjen dhe paralajmëron bo.mbën, çfarë do të ndodhë tani në spital?

Në spital tashmë kanë filluar të qarkullojnë zëra rreth lidhjes së Adilit dhe Selvit. Tanzhu.

Ali dhe Nazllë në darkë romantike, por ndodh e papritura dhe çdo gjë vihet në rrezik

Ali dhe Nazllë dalin në një darkë romantike. Por si do të shkojë darka e.

Serkan mëson që nëna e tij ka k.ërcënuar Xhemrenë, a të dalë nga b.urgu

Si do të shkojë shitja e rrobave të vajzave? A do të munden ato të.

Mehdi do t’i kërkojë Zejnepit divorcin, a do te largohet ajo me Farukun?

Mehdi me një kërkesë për divorc në duar shkon të takojë Zejnepin për t’i falë.

Suna mëson rivalen e saj e cila është e dashuruar me Firat, ndërsa ai mëson diçka tr.onditëse pas vd.ekjes së Jaman

Elif mësoi vendndodhjen e monedhave, por ndodhet ne dilemë. Ajo i thotë Sunës se e.