Fërat merr një videomesazh nga Eli, a do të mbijetojë ajo?

Tansel merr videon ku shihet që Duman po heq qafe njëherë e mirë Elifin. Por.

Nermin zbulon tradhtinë, babai i Zejnep i sh.katërron sërish jetën të bijës, a do ta birësojnë dot Kibrit?

Nermin dhe Ekrem përsëri arrijnë të prishin qetësinë e Zejnepit, pasi Nermin nisi te dyshoje.

Lule të Vetmuara/ Ezhder q,ëllon me a,rmë një fëmijë, çfarë do të ndodhë me Songul?!

Ezhder degjon qe gjate nates dikush eshte futur ne shtepi, dhe merr ar.men qe te.

Songyl pushohet nga puna, por i ndodh problemi i madh me fëmijën

Xhemre, Ejlyl dhe Meral refuzohen nga kolegji ku kanë fituar bursat. Songyl pushohet nga puna..

Faruk lidhet me Emine, Mehdi zbulon sekretin e madh të Ekrem

Zhvillime te reja do te ndodhin sot ne Shtepia ime, fati im. Duket se Faruk.

Elif në rrezik, Fëratin dëbohet nga shtëpia/ Nesër në Kampioni Im

Fërat përsëri arrin në kohë dhe shpëton Elifin nga duart e Dumanit. Si do ta.

Ekrem ka edhe një vajzë me të dashurën e tij, çfarë do të bëjë Mehdi pas këtij zbulimi

Mes Faruk dhe Emine po lind nje dashuri. Faruk vazhdon ta joshe ate deri sa.

Songul përfundon në spital, por nga ana tjetër Ezhder do të shkaktojë një tr.agjedi

Vajzat janë mashtruar për konviktin e ri. Ato mbeten në mes të rrugës pa asnjë.

Mehdi zbulon se Ekrem ka një jetë të dyfishtë me një grua tjetër, a do t’i tregoi ai Zejnep?

Zejnep e gjendur në vështirësi ekonomike kërkon borxh nga Sulltana që të sigurojë një shtëpi.

Lule të Vetmuara/ Ejlyl do t’i ndryshojë jeta përgjithmonë

Zehra vazhdon me planet djallëzore të saj në mënyrë që të përfitojë sa më shumë.