Ali kalon natën me Nazllë, por ndodh diçka e çuditshme

Ali kalon naten me Nazlle dhe eshte kaq i emocionuar sa do ta ndaje me.

Lule Të Vetmuara/ Vajzat mësojnë sekretin që i tronditi fort, çfarë do të ndodhë tani me….

Episodin e radhës në Lule të Vetmuara do të shihni momentin kur Meral mëson se.

Doktori i Mrekullive/ Operacioni i binjakeve të bashkuara krijon pan’ik në spital, Ali dështon keq me Nazllë sepse..

Çfarë do të ndodhë në episodin e radhës së Doktori i Mbrekullive? Me taktikat e.

Ç’do ndodhë në Sulejman i Madhërishëm, Bajzait në rrezik, por Nurbanu do t’i bëjë djalit të tij…

Duket se të gjithë fansat dhe ndjekësit e Sulejmani I Madhërishëm, nuk kanë arritur aspak.

Vdēs Dervishi, Suna zbulon diçka shumë të rëndësishme për Firatin

Suna nuk i beson Elifit dhe mendon se ka diçka që ajo po e fsheh..

Më në fund vjen lajmi i shumëpritur nga Lule të Vetmuara, të gjithë gëzohet sepse…

Pas shumë vështirësish dhe situatash aspak të këndshme në jetën e vajzave të Lule të.

Lule të Vetmuara, ndodh ajo që nuk pritej dhe që na mban shpirtin peshë

Cemre, Meral, Songül dhe Eylül trondit.en kur shohin Yavuz të shtrirë në gja.k para derës..

Ç’po ndodh kështu: Selim dhe Hyrrem po vd.esin, Selim bën veprimin e tm.errshëm, dikush kërkon vd.ekjen e Nurbanusë

Bajaziti prehet në derën e Selimit me ushtrinë e tij. Ndërsa Nurbanu po përpiqet të.

Nis hetimi i Nazllës për vd.ekjen e pacientit, ndodh e papritura, a do të shpëtojë ajo?

Ka ardhur momenti i vendimit për Nazlën. Një delegacion i caktuar nga ministria vjen në.

Dervish merr Guneshin prej Firat, Suna shkatë’rrohet nga ajo që i bëjnë

Derviş më në fund mori nipin e tij dhe filloi të jetonte nën të njëjtën.