Faturat afrofe lëshuar nga OSHEE, një tjetër virus i rrezikshëm që po qarkullon mes nesh!

Nga Av.Denisa Daka OSHEE ka dalë me një vendim surreal e të paprecedentë dhe sëfundmi!.

Një kryeministër dhe një guvernator bëjnë një hiç, e vërteta mbi aktin e pezullimit të kredive

Nga Klodian Tomorri A munden dy burra shteti te mblidhen bashke dhe te bejne nje.

Na duhen 100 euro!

Nga Lutfi Dervishi Një turist shkon në një hotel në Vlorë dhe kërkon një dhomë..

Ku jeni, pse fshiheni o gangsterë shqiptarë?

Nga Bledi Mane Për herë të parë pas kaq shumë dekadash në Tiranë dëgjohet kënga.

Kanë në dorë edhe të pasurit/ Mjeku Nakuci: Tashmë nuk dëgjojmë më ”mjekët na ropën”, po kualifikimet me çfarë ti bëjnë?

Nga Dr. Mikel Nakuci Corona virusi solli karantinën. Karantina nuk të lejon te shkosh ku.

“Ko.ronav.irusin nuk e mund injoranca, të gjithë bashkë triumfojmë mbi të”

Nga Prof. Dr. Arben Gjata Te dashur studente, kolege, miq, te njohur e te panjohur! Shqiperia.

Këtë 8 mars, falënderoj tim atë

Nga Denis Dyrnjaja Sot është edhe një ditë kujtese, mirënjohjeje dhe falënderimi për heronjtë e.

Si fjeti mbrëmë ministrja e Drejtësisë?

Nga Jeta Dedja Vr.asjet e grave mund të parandaloheshin nëse ministrja e Drejtësisë do të.

Dritëhijet e një kryeministri të pasigurt dhe frikacak

Nga Jeta Dedja Diku Erich Fromm ka thënë se “një nga faktorët kryesorë të autoritarizmit.

STOP këtyre filmave turq, me të cilët po infektohen ekranet shqiptare

Nga Silvana Berki, STOP – këtyre filmave turq me të cilat i keni infektuar ekranet shqiptare,.