Historia e fortë +16 nga Kukësi: I dolën sytë vendit kur i bëra këtë gjë në shtrat…!

Historitë er.otike që ndahen me lexuesit janë shpesh herë edhe leksione se për çfarë duhet.

‘Këto na shpëtuan, për 10 euro e ke tënden disa orë’…rrëfimi i zyrtarit të shtetit që shkon në motel gjatë orarit të punës

Futet ngadalë në farmaci. 42-vjeçari nga Prishtina është i njohur për farmacistin. Kur ai futet.

Gruaja e martuar: Burri nuk më kënaq, ja çfarë i bëra…

Kishte lënë takim në një apartament me një vajzë qe i pelqente, por ajo qe.

24-vjeçari s*eks me njerkën: Kur e pashë të lagur nuk rezistova dot, ia mora dhe…

E dashur Deidre. Unë jam 24 vjeç dhe nusja e babait tim është 34, ndërsa.

Nëna e dy fëmijëve rrëfen aventurën: S.ek.s të ç.mendur me një të panjohur, por kur e mori vesh burri më tha…

Shkrimi ne The Sun: “Kam bërë s.eks të çmendur me një të panjohur që kurrë.

Rrëfimi: Vjehrra më kërkon s*ks, nuk i rezistoj stileve që bën por situata ka dalë jashtë kontrollit. Tani gruan e kam…

Letra drejtuar psikologe Deidre: Kam një lidhje in.time me vjehrrën time, dhe është avulluese… dhe.

Nga b*thët tek…/ Femra ja çfarë kërkojnë meshkujt tek ju, përndryshe nisin tra.dhtitë

Shpesh bota e meshkujve dhe shijet e tyre për femra, është e vështirë për t’u.

A të të puth pak? 19-vjeçarja: Virg.jërinë ma mori profesori 41-vjeçar i martuar, por sot mora një lajm që…

Kjo është historia e rrëfyer për tabloidin britanik “The Sun”. E dashur psikologe: Kryej marrëdhënie.

Meshkuj, mos u mërzisni nëse e keni pen.isin e vogël/ Ja çfarë thotë ekspertja e s*ksit

Më në fund vjen një lajm i mirë për të gjithë ata meshkuj që kanë.

“Bëra 5 herë brenda natës s*ks me shoqen e ngushtë të gruas time, në mëngjes ajo u…”

Një burrë nga shokuar lexuesit e “The Sun” me historinë që ka rrvfyer. Ja letra:.