Deklarata e fortë e 16-vjeçares: I dashuri nuk më besonte se jam e vi’rgjër, çfarë më bëri ishte…

“I dashuri im mendon se po gënjeja kur i thash se jam e vi.rgjër, sepse.

Burra bëni kujdes! Nëse partnerja juaj e bën këtë gjë gjatë marrë.dhënies, diçka e tme.rrshme fshihet pas…

Një studim i fundit tregon se nëse femrat bëjnë një gjest në shtrat, atëherë ato.

Ja çfarë më bëri fshatarja e etur për se..ks

Për herë të parë shkova te tezja në fshat, pasi mbarova maturën. Jo pse unë.

Rrëfimi tr.onditës i es.kortës shqiptare: Më pëlqen jeta luksoze, shes trupin për të bërë shooping, për 2 orë paguhem…

Ky eshte rrëfimin e një e.skorte, vajzë shqiptare në kryeqytet dhe arsyet që e çuan.

“Shoku im e tërboi në shtrat të dashurën time, unë e kam të vogël…”, djali në hall pas s.eksit tresh, tani kërkon ndihmë për…

E dashur Deidre, Unë jam marrëzisht i afeksionuar pas të dashurës time dhe e ndiej.

Rrëfimi tr.onditës i es.kortës shqiptare: Më pëlqen jeta luksoze, shes trupin për të bërë shooping, për 2 orë paguhem…

Ky eshte rrëfimin e një e.skorte, vajzë shqiptare në kryeqytet dhe arsyet që e çuan.

Më trego se si e mban “zogun” dhe të tregoj se çfarë mendojnë burrat për ty. Do të mbetesh e habitur me atë që do shikosh

Kur një grua ka një jetë in.time normale për burrat, disa detaje nuk i shpëtojnë.

“Sekreti” që ta dallosh nëse një femer është “BISHE” në krevat…

Nëse mendoni se gratë që bëjnë se.ks më mirë simbolizohen nga femra e bukur dhe.

“Isha veshur me fustan pro.vokues, komshiu im ma …. 5 herë deri sa burri im…”

Ja letra: Jam një grua 35 vjeqare e martuar prej 6 vitesh. Mund te them.

Edhe ju i bëni? Meshkujt i urrejnë këto gjëra që femrat i bëjnë gjatë s*ksit, mos i përsërtisni më

Ka shumë komente që shpesh dëgjohen për performancën e burrave në pjesën se.ksuale të një.